Wijnterras, proeverijen en rondleiding

Ontspannen en genieten bij Wijnterras de Holdeurn

Na een werkdag of in het weekend lekker ontspannen op ons wijnterras. Met zijn tweeën, je gezin of met vrienden. Of lekker alleen, met een boek op schoot. Iedereen is welkom bij Wijnterras de Holdeurn! Ons terras ligt aan verschillende wandel- en fietsroutes. Een ideale tussenstop, of nog beter: een perfect eindpunt van een dagje fietsen of wandelen.

Titel

Alle wijnen die we op ons terras schenken worden gemaakt van onze eigen druiven. Kies je wijn op de wijnkaart, of laat je adviseren door één van onze terrasmedewerkers.

Kun je niet kiezen? Bestel dan het Proevertje, een proeverijtje met 2 of 3 wijnen. Bij onze wijnen en proeverijtjes kun je een borrelplank met bijpassende hapjes bestellen, gemaakt met lokale producten.

Titel

Kom je met een grotere groep (8 tot 20 personen), dan is het mogelijk om een apart deel van ons terras te reserveren. Zodat je zeker bent van een plekje en lekker rustig met je familie, vrienden of collega’s kunt genieten van het gezelschap en onze wijnen.

Plek Reserveren

Titel

Ben je nieuwsgierig naar onze wijnen en wijngaard en het verhaal? Boek dan een wijnproeverij, waar we je er alles over vertellen. En natuurlijk ga je onze wijnen proeven! De proeverijen zijn geschikt voor groepen van 8 tot 20 personen en kosten € 15,00 pp.

Proeverij Reserveren